Incet-incet, dar destul de ferm, dupa disparitia prezumtiei de nevinovatie de pe aici, de pe la noi, si-a facut loc prezumtia de vinovatie. Purtatorul ei de cuvant e un domn readus de la Cluj, Daniel Morar! Domnul acesta se poarta - gesturi, decl

Incet-incet, dar destul de ferm, dupa disparitia prezumtiei de nevinovatie de pe aici, de pe la noi,
si-a facut loc prezumtia de vinovatie. Purtatorul ei de cuvant e un domn readus de la Cluj, Daniel Morar! Domnul acesta se poarta - gesturi, declaratii, incruntari, atitudini - ca si cand toti cei cercetati de institutia condusa de domnia sa sunt dinainte vinovati.

Ce nu stie domnua€™ Morar, dar stim noi, este ca inca de cand a fost numit pe postul de sef al fostului PNA, actualul DNA, se stia ca se va ocupa de Adrian Nastase, de ""demantelarea"" acestuia, ca sa citez exact cuvantul celor care stiu despre ce vorbesc. Asadar, domnia sa a fost readus de la Cluj ca sa se ocupe special de Adrian Nastase si infundarea acestuia. Zis si facut!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.