O delegatie a FRF, formata din selectionerul Victor Piturca, directorul general Ionut Lupescu, directorul de relatii internationale Florin Prunea si seful Compartimentului International, Liana Stoicescu, va pleca azi in Olanda pentru a participa la r
O delegatie a FRF, formata din selectionerul Victor Piturca, directorul general Ionut Lupescu, directorul de relatii internationale Florin Prunea si seful Compartimentului International, Liana Stoicescu, va pleca azi in Olanda pentru a participa la reunirea echipelor din grupa G de calificare la Euro 2008.

Reprezentanti din Olanda, Romania, Bulgaria, Slovenia, Belarus, Albania si Luxemburg se vor intalni maine, de la ora 9:00, pentru a discuta calendarul meciurilor din preliminariile CE. Reuniunea va avea loc la Grand Hotel Huis ter Duin din Noordwijk aan Zee, o mica localitate de langa Amsterdam, locul folosit de nationala Olandei pentru cantonamente. KNVB va plati reprezentantilor delegatiilor doua nopti de cazare la hotel si transportul local, fiecare federatie urmand sa suporte costul deplasarii in Olanda.
PREFERINTE. Victor Piturca a declarat, saptama€šna trecuta, intr-o conferinta de presa, ca delegatia noastra se va prezenta cu trei variante de calendar la aceasta inta€šlnire, dar probabilitatea ca delegatiile sa ajunga la o intelegere este minima. In cazul in care federatiile nu vor ajunge la un acord in cele doua zile de discutii, programul meciurilor din grupa va fi stabilit de UEFA. Selectionerul va profita de deplasarea in Tara Lalelelor si va merge in aceasta seara la Heerenveen, pentru a urmari meciul-tur al Stelei din 16-imile Cupei UEFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.