Soprana
Varsta: 60 de ani A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale de interpretare a muzicii vocal-simfonice si camerale Conduce ansamblul ""Studioul de muzica veche"" Staruri de opera se reunesc astazi la Sala ""Mi
Soprana
Varsta: 60 de ani A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale de interpretare a muzicii vocal-simfonice si camerale Conduce ansamblul ""Studioul de muzica veche"" Staruri de opera se reunesc astazi la Sala ""Mihail Jora"" a Radiodifuziunii pentru un concert inedit, aniversar, dedicat profesoarei lor, soprana Georgeta Stoleriu. Ileana Tonca, Ruxandra Voda, Ruxandra Donose, Felicia Filip sunt doar cateva nume din cei 18 invitati care au venit la Bucuresti pentru a fi alaturi de cea care le-a indrumat pasii spre marile sali de concerte ale lumii. ""Invitatii mei au venit cu mari sacrificii de timp, de energie si de sanatate. Au venit fara nici o alta pretentie decat aceea de a fi alaturi de profesoara lor, de a o sprijini in acest moment"", a spus Georgeta Stoleriu. Una dintre elevele sale, Adina Nitescu, o soprana care a cantat la Scala in patru productii, si a debutat la Metropolitan in 2005, va canta astazi pentru prima data pe o scena din Romania, dupa 13 ani. Pentru intreaga sa cariera, care a dat artei lirice valori apreciate pe cele mai mari scene ale lumii, Jurnalul National o declara pe Georgeta Stoleriu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.