O lume intr-un balon de sapun Trecatorii australieni au parte de un spectacol stradal ""concertat"" de Justin Maloney. Artistul se straduieste sa produca baloane de sapun care sa depaseasca 38 de metri, reprezentand recordul actual. Blugi de ru

O lume intr-un balon de sapun

Trecatorii australieni au parte de un spectacol stradal ""concertat"" de Justin Maloney. Artistul se straduieste sa produca baloane de sapun care sa depaseasca 38 de metri, reprezentand recordul actual.

Blugi de rugaciune

O firma italiana a lansat o linie de blugi pentru cei de credinta musulmana, relateaza AFP. Largi si cu talia inalta, pantalonii sunt destinati in exclusivitate barbatilor si permit prosternarea pentru rugaciune. Blugii pentru musulmani au fost lansati luni in magazinele italiene dintr-un vestit lant de hipermarketuri.

Cura - Janet, prea grasa pentru Virgin
Casa de discuri Virgin e neinduratoare cu Janet Jackson. Sora lui Jacko trebuie sa slabeasca 10 kg cel putin, altfel risca sa-si piarda contractul cu faimoasa casa de discuri. Ce-a manat-o pe Janet in lupta de-a ajuns aproape obeza? De la accidentul vestimentar de la Super Bowl, din 2004, Janet a trebuit sa faca fata insuccesului ultimului ei album, ""Damita Jo"". Asa ca s-a refugiat in mancare, din cauza frustrarilor. Prietenul ei insa a declarat ca Janet s-a ingrasat intentionat, pentru ca asa-i cerea rolul pentru un film independent. Numai caa€¦ filmul a ramas in stadiul de proiect si Janet s-a ales cu kilogramele. (C.D.)
Shanghai - Clubul divortatilor din China
In Shanghai a fost inaugurat primul club rezervat chinezilor bogati si divortati. Circa 135 de barbati si femei cu portofelele doldora urmau sa participe la inaugurarea ""clubului divortatilor"", programata special de ziua ""internationalizata"" a indragostitilor. Clubul a fost gandit pentru a le oferi sfaturi divortatilor si pentru a organiza activitati dedicate acestora. Desigur, in schimbul unei cotizatii babane. ""Eliberarea dintr-o casnicie moarta este un motiv de bucurie, de aceea am lansat clubul in ziua de Sfantul Valentin"", a explicat directorul Shu Xin. Ca pretutindeni in China, numarul divorturilor in cea mai renumita metropola chineza a crescut considerabil, in medie cu 12% in 2005, potrivit oficiului de stare civila, citat de Oriental Morning.
Inventiv - Creion pentru prelungirea erectiei
Zeljko Tupic, un barbat din Serbia, si-a introdus un creion in penis pentru a-si mentine erectia timp indelungat, in speranta ca astfel isi va impresiona proaspata iubita. Rezultatele n-au fost insa pe masura asteptarilor, intrucat creionul s-a deplasat spre corp si a patruns in vezica urinara a barbatului, astfel ca inventivul Casanova a ajuns repede pe masa de operatie. Medicul Aleksandar Milosevic, care a extras creionul din corpul barbatului, a declarat ca personalul medical a descoperit cauza abia in urma radiografiei, pentru ca pacientul a refuzat sa ""dea detalii"". Zeljko Tupic a declarat ca nu stia de existenta pastilelor care ""potenteaza"" erectia si ca data viitoare va apela intai la ajutorul lor, desi nu exclude complet varianta reintroducerii unui creion in penis, in cazul in care pastilele nu-si vor face efectul.
Sondaj - Britanicii se iubesc la serviciu
Potrivit unui amplu sondaj de opinie realizat in cursul anului 2005, unul din doi angajati europeni a cazut victima tentatiei de a intretine o relatie amoroasa la locul de munca. Rezultatele arata ca cei mai focosi nu sunt cei la care ne-am asteptat, adica nici francezii, nici italienii, si cu atat mai putin belgienii. Pentru ca locul de frunte il ocupa cu succes britanicii. Astfel, aproape 62% dintre femeile din Anglia si 57% dintre conationalii lor afirma ca au cedat chemarii lui Cupidon la serviciu. In ""topul roz"", spitalele par locurile cele mai propice aventurilor amoroase. Cu orarele lor de lucru atipice si mai ales din pricina noptilor de garda, spitalele ""gazduiesc"" cel mai adesea fantezii erotice starnite de fetisuri precum uniformele specifice albe sau verzi.

Rubrica realizata de
Miruna Mihalcea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.