Fostul solist al trupei Boney M., Brad Vee Johnson, a prins drag de Romania. Dupa un an petrecut la Cluj, el si-a inchiriat un apartament in Bucuresti. Prestigioasa formatie The Wright Thing, din Germania, va sustine vineri, de la ora 21:00, l
Fostul solist al trupei Boney M., Brad Vee Johnson, a prins drag de Romania. Dupa un an petrecut la Cluj, el si-a inchiriat un apartament in Bucuresti.


Prestigioasa formatie The Wright Thing, din Germania, va sustine vineri, de la ora 21:00, la Circul Variete Globus, un spectacol de zile mari. Trupa incanta prin unicitatea felului in care reuseste sa combine genurile funk, soul, R&B si jazz mixat cu hip-hop si elemente de gospel.
10 ANI DE CARIERA. Membrii trupei au cantat in cei zece ani de cariera alaturi de nume grele precum Robbie Williams, Chaka Khan, Prince, The Temptations, Eagles, Fantastische Vier, Glashaus, Sabrina Setlur, Xavier Naidoo, Jule Neigel si Herbert Gronemeyer. De data aceasta, The Wright Thing ii va acompania pe solistii nostri Luminita Anghel, Andra si Emanuel, dar si pe artistul de culoare Brad Vee Johnson, fostul membru al celebrei formatii Boney M. Cat il priveste pe Brad, acesta se pare ca a prins drag de plaiurile noastre, caci altfel nu se explica de ce locuieste in Romania de mai bine de doi ani. Initial a stat in Cluj, dupa care si-a inchiriat un apartament in Capitala, pe Calea Dorobanti.
PROBLEME. Luminita Anghel si iubitul ei, Bogdan, adica organizatorii acestui show, au marturisit ca s-au confruntat cu numeroase probleme: ""Am avut ghinion in gasirea sponsorilor.
Ne-au ajutat in cele din urma cateva firme din Germania. Publicul din Romania nu intelege ca la un show important biletele sunt cu mult mai scumpe. Daca initial am anuntat ca pretul unui bilet va fi de 600.000 de lei, pana la urma le-am vandut cu doar 300.000 de lei"". Acest compromis a fost facut, dupa spusele Luminitei, din respect pentru The Wright Thing: ""Nu am dorit ca artistii sa presteze intr-o sala aproape goala"". Ca o curiozitate, va spunem ca fiecare solist roman va lasa mandria deoparte si va asigura partea de background pentru restul interpretilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.