Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a declarat ieri, ca citarea sa de catre procurorii anticoruptie in dosarul Zambaccian, pentru data de 22 februarie, provine, de fapt, dintr-o neintelegere. ""O sa clarific in scurt timp acest lucru. O sa ma du
Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a declarat ieri, ca citarea sa de catre procurorii anticoruptie in dosarul Zambaccian, pentru data de 22 februarie, provine, de fapt, dintr-o neintelegere. ""O sa clarific in scurt timp acest lucru. O sa ma duc la Parchet, nu-mi face placere, dar asta-i viata"", a opinat Mitrea, dar a adaugat ca nu doreste sa pozeze in victima.
Nici Nastase nu-l vede pe Mitrea implicat in propriul dosar. ""Probabil ca este vorba de un alt dosar. Mi-e foarte greu sa comentez o invinuire pe care, banuiesc, cei de la DNA o pot explica, si domnul Mitrea, in masura in care i s-a spus despre ce e vorba"", a subliniat Nastase. Precizam ca numele lui Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a aparut ieri la scena deschisa ca invinuit in dosarul privind imobilul construit de firma lui Sergiu Sechelariu pe terenul lui Adrian Nastase, din Bucuresti, Strada Zambaccian nr. 16.
ALTA CERERE. Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca astazi va trimite presedintelui Camerei o noua cerere de perchezitie pentru cele doua imobile ale lui Adrian Nastase. Ea a mentionat ca prin respingerea primei cereri deputatii au incalcat Regulamentul Camerei, pentru ca Biroul Permanent nu avea nici un fel de atributii in aprobarea cererii sale, ci plenul Camerei Deputatilor.
PLANGERE. Deputatul PNL Dragos Ujeniuc a anuntat ieri ca va depune astazi la Parchetul General un denunt impotriva lui Adrian Nastase, pentru abuz in serviciu. Liberalul il acuza pe presedintele Camerei Deputatilor ca a incalcat grosolan Regulamentul supunand votului in Biroul Permanent, si nu in plenul Camerei, cererea privind perchezitiile in cazul Nastase. Cererea a fost respinsa ca neconstitutionala, pe motiv ca nu a fost semnata de procurorul general Ilie Botos. Ministrul Justitiei ramane pe pozitii. Macovei va trimite astazi din nou Camerei cererea de aprobare a perchezitiilor fara a o modifica, potrivit purtatorului de cuvant Marilena Stancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.