Haiducii spun ca sunt ""romantici incurabili"". Mai mult ""incurabili"" decat romantici. Caci, daca-i iei pe rand, observi ca Marian e pragmatic, Catalin e la limita, iar Cristi... se contrazice singur. Pe de o parte se declara ""bolnav de romant
Haiducii spun ca sunt ""romantici incurabili"". Mai mult ""incurabili"" decat romantici. Caci, daca-i iei pe rand, observi ca Marian e pragmatic, Catalin e la limita, iar Cristi... se contrazice singur.

Pe de o parte se declara ""bolnav de romantism, si uneori dauneaza"", dar iata cum se trateaza: ""Avand in vedere ca acum un an am fost un rasfatat al acestui eveniment si am petrecut o seara de neuitat cu lumanari parfumate, petale de trandafiri, o bratara de aur inscriptionata «Te iubesc», lenjerie de pat cu trandafiri si inimioare, anul acesta voi «sarbatori» alaturi de cei mai dragi prieteni intr-un club din Bucuresti... precum burlacii!"" Inseamna ca printre cei mai dragi prieteni ai sai nu se numara si colegii de trupa. Fiindca acestia din urma au alte planuri: ""Voi pleca impreuna cu draguta mea la munte, unde va avea parte de multe surprize romantice!"" spune Catalin, iar Marian declara ca ""Valentinea€™s Day este o sarbatoare adoptata, de aceea voi incerca sa sarbatoresc intr-un mod cat mai normal alaturi de iubita mea"".
INTRARE PRIN EFRACTIE. ""Sunt un romantic incurabil"", incearca sa ne convinga Catalin. ""Imi amintesc ca anul trecut, cu o saptamana inainte de Ziua Indragostitilor, i-am oferit iubitei mele in fiecare seara cate un trandafir rosu. Insa in ultima seara, respectiv de Valentinea€™s Day, nu am avut cum sa ne vedem pentru ca ma aflam la un concert in tara si am ajuns in Bucuresti abia la 4 dimineata. Am cumparat un trandafir si am intrat incetisor in curtea unde locuia prietena mea si i-am lasat trandafirul in fata usii intr-o galeata cu apa"". Bine ca iubita nu avea caine, ca altfel ar fi gasit in fata usii si o bucata din turul pantalonilor lui Catalin. Ne intrebam daca haiducul ii mai ofera fetei flori si-n alte zile. Doar cu sapte trandafiri pe an nu se face primavara! (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.