Cu o zi inaintea primei manse a confruntarii cu Heerenveen, jucatorii stelisti spun ca au sanse mari de calificare in optimi daca vor inscrie in Olanda. Ros-albastrii se afla de joia trecuta in Olanda, fiind cantonati pana in aceasta dimineata l

Cu o zi inaintea primei manse a confruntarii cu Heerenveen, jucatorii stelisti spun ca au sanse mari de calificare in optimi daca vor inscrie in Olanda.

Ros-albastrii se afla de joia trecuta in Olanda, fiind cantonati pana in aceasta dimineata la Mierlo. Delegatia stelista va pleca azi la Heerenveen, Cosmin Olaroiu urmand sa conduca in aceasta seara antrenamentul oficial pe stadionul Abe Lenstra.
REACTIE. Desi Heerenveen a obtinut o victorie categorica in ultima etapa, 4-1 cu Vitesse Arnhem, capitanul Mirel Radoi nu s-a aratat impresionat de rezultatul adversarei de maine. ""Nu ne sperie acest 4-1. Au jucat cu o echipa mica, pe teren propriu, asta nu inseamna prea mult"", a spus Radoi, care a comentat apoi si declaratiile jucatorilor olandezi, conform carora nu cunosc nici un fotbalist de la Steaua: ""Sper sa ne tina minte dupa aceasta dubla mansa"".
CONDITIE. Capitanul a facut si o scurta caracterizare a lui Heereneveen. ""Toata echipa alearga, au un joc de forta. Pentru a ne impune, va trebui sa ne impunem jocul nostru. Oricum, va trebui sa marcam neaparat pentru ca returul de la Bucuresti sa fie mai facil"", a spus Radoi. ""Am intrat deja in febra meciului, suntem suta la suta pregatiti fizic si psihic. Daca inscriem miercuri avem sanse foarte mari sa ne calificam"", a spus si perechea lui Radoi din centrul liniei de mijloc, Sorin Paraschiv.

RESPECT RECIPROC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.