Finalul de saptamana a adus mii de turisti la prima editie a Serbarilor Zapezii de la Arieseni, localitate din Apuseni. Cateva sute de autoturisme si microbuze din judetele Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Cluj, Hunedoara, Maramures, Salaj, Ti

Finalul de saptamana a adus mii de turisti la prima editie a Serbarilor Zapezii de la Arieseni, localitate din Apuseni.

Cateva sute de autoturisme si microbuze din judetele Alba, Arad, Bihor, Caras-Severin, Cluj, Hunedoara, Maramures, Salaj, Timis s-au intins pe kilometri intregi, de la baza partiei, de la Vartop, pana in Bihor. Prefectul de Alba, Cosmin Covaciu, care a alergat descult alaturi de alti cativa temerari prin zapada, a fost in centrul atentiei. Si, fiindca se apropie ""Ziua indragostitilor"", a fost organizat si un concurs de coborare pe schiuri in tandem ""El si Ea"". Cei mai multi concurenti s-au inscris insa la concursurile de schi slalom, snowboard si sanius. Partea artistica a fost sustinuta de Victor Socaciu, DJ Project, Propaganda si Ansamblul Folcloric ""Jidvei"", printre invitati numarandu-se si ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, presedinte al PNL Alba.

CONTACT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.