Delegatia rapidista va ajunge astazi la Berlin, acolo unde maine seara, de la ora 19:00, in direct pe TVR 1, echipa lui Razvan Lucescu va disputa prima mansa din turul 1 al Cupei UEFA, contra celor de la Hertha. Interesant este ca, in ultimele pa
Delegatia rapidista va ajunge astazi la Berlin, acolo unde maine seara, de la ora 19:00, in direct pe TVR 1, echipa lui Razvan Lucescu va disputa prima mansa din turul 1 al Cupei UEFA, contra celor de la Hertha.

Interesant este ca, in ultimele patru etape din Budesliga, formatia germana a realizat tot atatea remize.
INCREDERE. Tehnicianul rapidist pare sa fi ""citit"" perfect jocul berlinezilor. ""Problema principala pentru noi va fi anihilarea lui Basturk. Este un jucator excelent, la fel cum e, de altfel, si Marcelinho. Sa nu le lasam spatii mari. Hertha nu a pierdut deloc in acest an, asa ca vom avea de tras"", a declarat, din Elvetia, Razvan Lucescu.
ABSENTA. Ultimul meci din campionatul intern, 1-1 la Wolfsburg, a lasat urme in lotul pregatit de Falko Gotz. Stoperul olandez, Dirk Van Burik s-a accidentat la tendonul lui Achille al piciorului drept si nu va juca maine seara. De asemenea, Gilberto, Simunic si Schroder nu vor juca nici ei impotriva Rapidului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.