Fostul consilier de stat Elena Udrea s-a inscris in PD, la organizatia Sectorului 1 a acestui partid, dupa cum a anuntat liderul democrat Emil Boc. ""Elena Udrea este binevenita in Partidul Democrat. Doamna Udrea nu detine nici o functie publica
Fostul consilier de stat Elena Udrea s-a inscris in PD, la organizatia Sectorului 1 a acestui partid, dupa cum a anuntat liderul democrat Emil Boc.

""Elena Udrea este binevenita in Partidul Democrat. Doamna Udrea nu detine nici o functie publica in acest moment pentru a putea discuta de vreo incidenta procedurala a protocolului Aliantei PNL-PD"", a precizat Boc. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a refuzat sa comenteze inscrierea lui Udrea in PD, spunand ca nu il preocupa ""declaratiile facute de doamnele in capot, la cafeaua de dimineata, pe la diferite televiziuni"". (Monica Iordache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.