Pentru cei mai uituci, care vor sa surprinda persoana iubita in ultima clipa, site-urile de cadouri si cele de flori se intrec in oferte speciale in preajma Zilei Indragostitilor (Valentinea€™s Day), pana la Dragobete la 24 februarie, tradi
Pentru cei mai uituci, care vor sa surprinda persoana iubita in ultima clipa, site-urile de cadouri si cele de flori se intrec in oferte speciale in preajma Zilei Indragostitilor (Valentinea€™s Day), pana la Dragobete la 24 februarie, traditionala aniversare a dragostei la romani.


Un buchet mare, mare de trandafiri. Aceasta este principala cerere a celor care comanda de la www.floridelux.ro, dupa cum spune directorul Diana Nitu. Sunt preferati trandafirii rosii, dar si buchetele de orhidee, lalele, irisi, la care se poate solicita suplimentar o cutie de bomboane sau o sticla de vin. ""Anul acesta au inceput sa comande si femeile"", adauga Diana Nitu. Ofertele speciale de Valentinea€™s Day sunt in general buchetele de trandafiri rosii, la 126 RON pe www.florarie.ro sau 217,36 RON, cu o reducere de 5% pe www. floridelux.ro sau la 226 RON pe www.casa-de-flori.ro. Livrarea este in general gratuita, la domiciliu. Iata si cateva pagini web de unde puteti comanda cadouri in ultima clipa: www. flowersonline.ro, www. buchete.ro, www.florarie.ro, www.floridelux.ro, www.florarie-online.ro.
CADOURI DE PE NET. Cei care nu au timp sa iasa din birou pot comanda diverse cadouri prin telefon sau direct de pe site-urile specializate, platind cu cardul. Unele firme ofera transportul gratuit in cazul in care livrarea se face in Bucuresti.
Pe site-ul www.etnomania.ro gasiti mai multe oferte ingenioase: floare cantatoare - 69,9 lei noi, ceas de perete in forma de inima - 56,5 lei noi, candela de sticla si rama foto - 54,9 RON. Barbatii curajosi le pot face o surpriza iubitelor, daruindu-le o copie a cheilor de la locuinta lor, insotite de un breloc haios si un cos cu flori, la pretul de 78,9 lei. De pe www.fungift.ro puteti cumpara lenjerie intima cu diverse mesaje inscriptionate - intre 8-12 lei, sau diverse animalute haioase de plus, la preturi intre 15-19 lei. Cei care doresc sa faca daruri dulci pot alege torturi de ciocolata sau de frisca de pe www.cadoultau.ro, cu preturi cuprinse intre 140-180 de lei noi.
Livrarea de cadouri pe baza de comanda este un serviciu relativ nou in Romania. ""La noi oamenii nu sunt inca foarte deschisi la acest gen de cadouri. Prefera sa aleaga singuri produsele din magazine, de unde si atata imbulzeala oriunde te-ai duce. Oferta noastra se refera la persoanele care doresc sa evite astfel de situatii si isi aleg cadoul de pe site"", spune Georgiana Dragoi de la Sunshine Gifts. ""Targetul nostru de Valentinea€™s nu este in mod special legat de vanzari, cat de educarea consumatorului si de sporirea increderii in acest gen de comert"", mai explica Georgiana Dragoi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.