Concursul organizat de Jurnalul National si Gazeta Sporturilor se va desfasura pe parcursul a sase saptamani. Pe langa premiile in bani si abonamente, in fiecare zi cititorii pot castiga un Logan Diesel. In prima zi a concursului ""Ia-ti Logan Die

Concursul organizat de Jurnalul National si Gazeta Sporturilor se va desfasura pe parcursul a sase saptamani. Pe langa premiile in bani si abonamente, in fiecare zi cititorii pot castiga un Logan Diesel.

In prima zi a concursului ""Ia-ti Logan Diesel! Acum cu Jurnalul si Gazeta"" o cititoare a castigat cel mai mare premiu pus in joc.
Mariana Stancu, din Valea Calugareasca, a facut ca ziua de 13 sa fie una cu noroc. Mariana are 27 de ani si este casatorita de doi ani si jumatate. Impreuna cu sotul urmareste jocurile organizate de Jurnalul Nationat si Gazeta Sporturilor, iar acest fapt

i-a adus ieri un Logan.
""Am auzit din timp de acest concurs si azi, putin inainte sa intru la serviciu, era in jur de ora unu, am trecut pe la chioscul de ziare si am cumparat Gazeta Sporturilor. Abia cand am ajuns la magazin, acolo unde lucrez, am razuit talonul. L-am razuit cu unghia, ca nu mai aveam nici o moneda in buzunar. Am crezut ca imi vine rau. Am sperat mereu ca voi castiga, dar nu mi-am inchipuit ca un premiu important va ajunge la mine"", ne-a spus Mariana.
Cand echipa noastra a ajuns in Valea Calugareasca se crease deja agitatie in jurul magazinului. ""Vecinii nu
m-au crezut de prima data. Acum, ca sunteti deja aici,
si-au dat si ei seama ca am vorbit serios. Am sa pastrez ziarul si am sa-l pun in rama. 13 februarie este cea mai importanta zi din viata mea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.