Apartamentul din Bacau al solistului Daniel Robu a fost devastat de un grup de adolescenti. Politia a gasit sub canapea si cateva seringi, folosite de infractori pentru a-si injecta droguri. De ani buni, Daniel Robu (Da€™ La Vegas) s-a

Apartamentul din Bacau al solistului Daniel Robu a fost devastat de un grup de adolescenti. Politia a gasit sub canapea si cateva seringi, folosite de infractori pentru a-si injecta droguri.

De ani buni, Daniel Robu (Da€™ La Vegas) s-a mutat in Bucuresti, pentru a se ocupa la modul serios de cariera lui muzicala. Solistul n-a renuntat insa la apartamentul din Bacau, orasul sau natal, pe care l-a achizitionat din banii obtinuti in primii ani de munca: ""Cu siguranta, cineva le-a vandut hotilor pontul. Ei stiau ca trec foarte rar pe acolo, asa ca si-au permis sa-si faca culcusul in casa mea"".
TACTICA. Interesant este ca baietii de cartier nu s-au multumit doar cu cateva obiecte. Chiar au locuit acolo cateva zile, pana cand au fost depistati de matusa pagubitului: ""Ea are cheia apartamentului meu, asa ca mai trece din cand in cand pentru a face curatenie. Intr-o seara a bagat cheia in usa, desi auzise zgomote ciudate. Usa nu s-a deschis. A chemat vecinii si politia"". Treaba e ca musafirii nepoftiti pusesera in usa un fotoliu, tocmai pentru a avea timp sa sara pe geam. Precizam ca apartamentul lui Daniel este situat la parter si nu are gratii: ""Acum, casa arata jalnic. Au disparut televizorul, calculatorul, combina muzicala si multe alte obiecte, in valoare de aproape 200 de milioane de lei. In plus, peretii arata de parca ar fi fost arsi cu lumanarea"". Ca si cum nu era suficient, politia a gasit sub canapea si cateva seringi folosite, semn ca hotii se drogau: ""Nici vorba sa fie seringile mele, eu nu m-am drogat niciodata. Pot dovedi cu analize in caz ca mi se va cere acest lucru"".
A PUS GRATII. Daniel Robu n-a reusit sa ajunga la Bacau, din cauza programului foarte incarcat, dar le-a trimis bani rudelor sale pentru a-i schimba yala si pentru a-i pune gratii: ""Nu stiu ce o sa fac cu casa asta. Poate o voi vinde sau poate o voi inchiria. Sunt convins ca cine a trecut pe acolo o data, va continua sa o mai faca. Toate lucrurile sunt distruse. Mi-au spart paharele, farfuriile, matusa-mea a facut un soc cand a vazut toata munca mea distrusa de niste neispraviti. Iar eu sunt cu nervii la pamant. Trebuia sa iau masuri inainte de toate astea. Pana in prezent, infractorii nu au fost prinsi si nici nu am mari sperante"", spune el.

FIREA DOARME CU PISTOLUL SUB PERNA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.