Lingurar Narcisa Cerasela (6 ani), Blaj, jud. Alba, a disparut de acasa la 1 februarie.
Pe data de 2 februarie, fetita a fost vazuta de politisti, in jurul orei 2:00 dimineata, in Parcul ""Tractorul"" din Brasov dupa care au dus-o in Centrul
Lingurar Narcisa Cerasela (6 ani), Blaj, jud. Alba, a disparut de acasa la 1 februarie.
Pe data de 2 februarie, fetita a fost vazuta de politisti, in jurul orei 2:00 dimineata, in Parcul ""Tractorul"" din Brasov dupa care au dus-o in Centrul de Primire si Resocializare Minori Ghimbav. Directorul institutiei, Durna Gheorghe, spune ca ""Narcisa povesteste ca a ajuns in Brasov cu trenul, trimisa de mama ei la cersit. Era inghetata, murdara si plina de paduchi"". Directorul centrului a vazut ieri fotografia fetitei date disparuta la Observatorul de la ora 13:00, de la Antena 1. Copilul a fost gasit, dar raman doua intrebari: de ce nu exista o relatie de colaborare intre Politie si Centrele de Primire Minori si de ce nu e respectata Legea 272/2004, care pedepseste cu inchisoarea parintii ce-si trimit copiii la cersit?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.