In locuinta lui Catalin Botezatu exista o vitrina in care renumitul creator de moda si-a aranjat, frumos, toate premiile si diplomele obtinute de-a lungul timpului. Se pare ca, oricat le-ar inghesui, tot nu mai are loc sa le depoziteze, asa ca in scu
In locuinta lui Catalin Botezatu exista o vitrina in care renumitul creator de moda si-a aranjat, frumos, toate premiile si diplomele obtinute de-a lungul timpului. Se pare ca, oricat le-ar inghesui, tot nu mai are loc sa le depoziteze, asa ca in scurt timp va trebui ori sa le puna unele peste altele, ori sa-si mai cumpere niste rafturi.


Dupa ce anul trecut a obtinut nu mai putin de opt premii, Bote continua sa ""pescuiasca"" distinctii.
Daca la capitolul sanatate a avut unele probleme, pe plan profesional succesul pare sa-l urmareasca. Asa se face ca, desi anul abia a inceput, designerul a si primit un trofeu. Joi seara, in cadrul Premiilor VIP, i-a fost acordat un premiu special pentru aparitia sa pe Euro News, Deutsche Welle si Rai Uno, precum si pentru contributia sa la reflectarea unei imagini corecte a Romaniei. Activitatea lui Botezatu a fost amplu comentata si apreciata in cadrul unor reportaje realizate de presa internationala. Bote a sosit la eveniment imbracat in negru si asortat la o caciulita cu strasuri. A impartit cu generozitate zambete in stanga si-n dreapta, a mai pupat cate-o veche cunostinta, si parea sa fi depasit momentele de tensiune prin care a trecut in ultimele luni.
INVITAT DE ONOARE. Ce noutati mai are la activ? In doar doua saptamani, designerul isi va inaugura noul showroom al casei sale de moda, locatie ce se doreste a fi o imagine a bunului-gust, a elegantiei si a rafinamentului. Clientele ""Botezatu"" vor avea astfel ocazia de a-si comanda tinute unicat intr-un loc desprins parca din cele mai tari reviste de design interior. In a doua jumatate a lunii Martisorului, mai precis in perioada 17-24 martie, Catalin va pleca in Tunisia. Designerul a fost invitat de Casa Regala a Tunisiei sa sustina cateva prezentari. Reprezentatiile vor avea loc cu ocazia aniversarii Eliberarii Tunisiei.
Pentru Catalin Botezatu aceasta nu este prima deplasare in tara amintita. El a prezentat, in 1999, primul mare show de moda desfasurat in Amir Palace, alaturi de un staff impresionant de manechine, make-up artisti si hair-stilisti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.