Preselectia nationala pentru Eurovision aduce anul acesta si noutati amuzante. E pentru prima data in Romania cand o trupa de travestiti trimite o piesa in concurs.
Cei patru baieti, ce-si spun Toxice, au depus in ultima clipa, adica luni s
Preselectia nationala pentru Eurovision aduce anul acesta si noutati amuzante. E pentru prima data in Romania cand o trupa de travestiti trimite o piesa in concurs.
Cei patru baieti, ce-si spun Toxice, au depus in ultima clipa, adica luni seara, melodia compusa de Markus Wagner si Steven Stewart. Precizam ca Steven a mai participat la Eurovision si anul trecut, piesa sa fiind interpretata de reprezentanta Finlandei. Pe numele lor de scena Luciana Duvall, Petruta Grasa, Virginia Slim si Rozalinda, travestitii asteapta cu sufletul la gura ziua de vineri, cand juriul va anunta finalistii: ""Nu am fi prima trupa de acest gen care aspira la premiul cel mare. Din cate stim, in urma cu trei ani, au urcat pe scena, imbracati in haine muieresti, si cativa baieti din Slovenia"". COMENTARII. Trupa Toxice s-a infiintat in 2002, la Cluj: ""Travestiul este o arta pentru care este nevoie de foarte multa munca, talent, curaj si gratie. Nu inseamna numai sa te «spoiesti» si sa-ti pui o peruca"". Ei isi castiga existenta din show-urile sustinute in baruri, iar costumatiile le achizitioneaza din magazinele din intreaga tara. Se uita vanzatoarele cam ciudat cand cer dresuri sau peruci, dar acestia sustin ca sunt pregatiti sa suporte orice fel de comentarii. ""Participam la concurs pentru ca ne-am propus sa schimbam mentalitatea societatii. In plus, Eurovisionul este un spectacol de televiziune, iar show-ul conteaza foarte mult. Noi stim sa atragem atentia.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.