Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, s-a aflat marti seara printre cei 73.000 de spectatori de pe ""Olympiastadion"" din Berlin, pentru a urmari meciul adversarei din ""16-imile"" Cupei UEFA, Hertha, care a intalnit campioana en-titre a Germaniei, Bayern München.
ANALIZA. Partida s-a incheiat la egalitate, 0-0, iar antrenorul Herthei, Falko Gotz, a folosit urmatoarea formula de echipa: Tremmel - Friedrich, Van Burik, Fathi - Chahed, N. Kovac - Cairo (a€™73 Marx), Basturk, Boateng - Marcelinho - Sverkos (a€™67 Pantelic). Partida a fost foarte echilibrata, cu putine ocazii de gol, si, in ciuda rezultatului onorabil, jocul berlinezilor nu l-a impresionat prea mult pe Razvan Lucescu. ""Este o echipa solida, cu compartimente bine puse la punct, dar ii putem anihila. Avem acum toate informatiile, mai ales ca si Mihai Stoica i-a urmarit la meciul precedent. Cairo, Marcelinho, dar si cehul Sverkos, recent transferat, sunt jucatori periculosi, care pot crea multe probleme"", a declarat Razvan Lucescu.
VICTORIE. Ieri dupa-amiaza, in cel de-al doilea meci al stagiului din Elvetia, Rapid a invins cu 3-1 pe FC Yverdon, prin golurile marcate de D. Niculae (a€™51), V. Negru (a€™73) si Vasilache (a€™79), respectiv Malacarne (a€™16). Giulestenii au inceput cu Minca - M. Constantin, Maftei, Rada - Badoi, R. Stancu, E. Dica, Karamian - Buga, Burdujan - D. Niculae. In partea a doua au mai jucat Nicolae Constantin si Nicolae Grigore. Lucescu nu l-a putut folosi pe Coman, care s-a
accidentat la incalzire.