Serile de muzica si poezie s-au reluat la ""Teatrul Nottara"". Cocheta sala ""George Constantin"" a fost neincapatoare pentru iubitorii muzicii folk interpretate de Victor Socaciu si Vasile Seicaru si ai poeziei, in rostirea actritei Diana Lupescu.
Gerul era naprasnic, dar atmosfera a atins temperaturi din ce in ce mai ridicate. Si asta nu datorita vreunei instalatii de incalzire... Versurile Anei Blandiana, Magdei Isanos, ale lui Adrian Paunescu, George Tarnea etc. au fost balsam pentru minte si inima.
Victor Socaciu a fost sufletul acestui proiect si acela care l-a convins pe Vasile Seicaru ca-i bine sa se rupa de marele necaz pricinuit de recenta pierdere a sotiei, oferind publicului tot ce are mai de pret: glasul. Vasile a cantat dumnezeieste, de parca o facea pentru ultima oara. Cand singur, cand cu publicul de toate varstele, care i-a sarit in ajutor la melodia ""La adio""... Dar singura salvare e ca viata merge inainte. Asa ca dupa recitaluri, toti cei trei artisti au cantat la final piesa ""Vanare de vant"".