In 2008, in Romania se vor afla in diverse faze de executie peste 840 de kilometri de autostrada, a declarat ieri premierul.
Tariceanu a precizat ca in 2006 vor fi alocate 1,2 miliarde de euro pentru constructia de autostrazi si proiecte de
In 2008, in Romania se vor afla in diverse faze de executie peste 840 de kilometri de autostrada, a declarat ieri premierul.
Tariceanu a precizat ca in 2006 vor fi alocate 1,2 miliarde de euro pentru constructia de autostrazi si proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, iar in 2007 si 2008 cate 2,7 miliarde de euro anual. In acest an vor incepe lucrarile la Autostrada Bucuresti-Brasov, cu fonduri de la buget. In 2006 vor demara si lucrarile la soseaua de centura a Ploiestiului si la centura de nord a Capitalei. Tot in acest an se va da in folosinta tronsonul Fetesti-Cernavoda. Premierul e nemultumit de procedurile premergatoare lucrarilor, cu termene foarte lungi. Bugetul alocat pentru acest an constructiei Autostrazii Brasov-Bors va fi suplimentat pana la circa 300 de milioane de euro, din banii obtinuti in urma privatizarii BCR.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.