Parlamentarii si-au facut planurile de calatorii in strainatate pe acest an. Dupa cum arata un memorandum al Directiei generale pentru relatii externe si protocol, alesii vor avea ca destinatii in acest an tari atat din Europa (Belgia, Cipru, Grecia,
Parlamentarii si-au facut planurile de calatorii in strainatate pe acest an. Dupa cum arata un memorandum al Directiei generale pentru relatii externe si protocol, alesii vor avea ca destinatii in acest an tari atat din Europa (Belgia, Cipru, Grecia, Luxemburg, Portugalia), dar si de pe alte continente: Canada, Brazilia, Mexic, Filipine, Malaiezia, Pakistan, Vietnam, dar si Algeria, Maroc, Egipt, Kuwait, Liban, Bahrein. Nu toate calatoriile parlamentarilor vor fi insa platite din bani publici, unele dintre acestea fiind suportate de institutiile din tarile care le-au adresat invitatiile alesilor nostri. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.