Senatorul Ion Iliescu a declarat ieri ca inceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase afecteaza negativ imaginea partidului, dar a aratat ca, atata vreme cat cercetarea nu duce la o concluzie, nu este firesc ca partidul sa nu fie solidar c
Senatorul Ion Iliescu a declarat ieri ca inceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase afecteaza negativ imaginea partidului, dar a aratat ca, atata vreme cat cercetarea nu duce la o concluzie, nu este firesc ca partidul sa nu fie solidar cu acesta.
Totodata, senatorul PSD a precizat ca partidul va lua atitudine in ceea ce priveste cazul lui Adrian Nastase sau al celorlalti membri asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie in momentul in care sunt confirmate fapte care reprezinta o incalcare a legii. ""Cata vreme cercetarea nu duce la o concluzie, nu e firesc ca partidul sa nu fie solidar cu propriii membri si mai ales cu oameni responsabili"", a spus Iliescu. ""Daca se confirma niste fapte care inseamna incalcare de lege, fapte incompatibile cu calitatea pe care o au, partidul va lua atitudinea cuvenita in momentul in care se confirma acuzele care i se aduc unuia sau altuia"", a conchis el. El a aratat ca, in cadrul sedintei Biroului Executiv al PSD Sector 1, la care a participat alaturi de presedintele Mircea Geoana si de presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, nu se va discuta cazul lui Adrian Nastase.
ANUNT. Adrian Nastase a anuntat marti ca este cercetat pentru luare de mita si de infractiuni la Legea anticoruptie in cazul Zambaccian, in timp ce Departamentul National Anticoruptie nu precizeaza dosarul in care fostul premier este invinuit si nici care sunt acuzatiile. DNA a informat ulterior ca s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Adrian Nastase - fost prim-ministru al Romaniei si fost presedinte al PSD, precum si fata de alte cinci persoane, pentru comiterea unor fapte de coruptie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.