Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat aseara ca restituirea in integrum a proprietatilor revendicate are ""efecte nocive"" si a acuzat anumite ""presiuni"" care s-au facut cu privire la legile proprietatii. ""N-am stiut sa tinem piept si sa ne opu
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat aseara ca restituirea in integrum a proprietatilor revendicate are ""efecte nocive"" si a acuzat anumite ""presiuni"" care s-au facut cu privire la legile proprietatii.

""N-am stiut sa tinem piept si sa ne opunem unor presiuni puternice atat din interior, cat si din exterior. Au trecut 16 ani si tot raman probleme"", a spus Iliescu. El a dat exemplul ungurilor, care ""au fost mai destepti decat noi"" si au decis sa nu se faca restituiri in natura, iar compensarile sa fie limitate la maximum 80.000 de euro. ""Nimeni nu a criticat Ungaria ca nu respecta dreptul la proprietate, ca ar fi fost mentalitati cripto-comuniste si nici
n-au dat bani la CEDO. Numai noi, ca fraierii, am stat sub presiunea tuturor acestor categorii de revendicatori si n-am incheiat nici acum problema"", a declarat Iliescu. (L.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.