In urma informatiilor potrivit carora Ioan Becali si Gica Popescu ar fi primit doua milioane de dolari drept comision in urma transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray in vara lui 2003, FRF a decis ieri sa declanseze o ancheta interna.
In urma informatiilor potrivit carora Ioan Becali si Gica Popescu ar fi primit doua milioane de dolari drept comision in urma transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray in vara lui 2003, FRF a decis ieri sa declanseze o ancheta interna. ILEGAL. Desi transferul fostului giulestean s-a facut contra sumei de 2,75 milioane de dolari, iar impresarii nu pot incasa un procent mai mare de 10%, actele demonstreaza ca Becali si Popescu au primit cate un milion fiecare. Scandalul a reizbucnit dupa ce presedintele Tracto-rului Brasov, Paul Enache, a solicitat un procent de 5% corespunzator indemnizatiei de formare a fotbalistului.
In aceste conditii, FRF a decis sa-i cheme luni la ordine pe toti cei implicati, pe Victor Becali, Gica Popescu si Ioan Becali, solicitandu-se totodata Rapidului si Tractorului Brasov sa trimita toate documentele pe care le detin. De asemenea, FRF a trimis ieri o notificare catre FIFA, prin care cerea detalii despre stadiul in care se afla acest caz, cercetat de mai mult timp si de forul lui Sepp Blatter.
Deocamdata, singurul comentariu public facut de FIFA a recunoscut doar existenta unui ""dosar Bratu"", dar a evitat sa faca precizari in legatura cu mersul cercetarilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.