Aniston si-a programat copiii Jennifer Aniston, care in prezent are o relatie cu actorul Vince Vaughn, si-a ""programat"" sa faca un copil in cursul anului viitor, insa nu se stie daca Vaughn va fi fericitul tatic. ""Sper ca anul viitor sa-mi intem

Aniston si-a programat copiii
Jennifer Aniston, care in prezent are o relatie cu actorul Vince Vaughn, si-a ""programat"" sa faca un copil in cursul anului viitor, insa nu se stie daca Vaughn va fi fericitul tatic. ""Sper ca anul viitor sa-mi intemeiez o familie si sa am si un copil. In mod ideal mi-ar placea sa am chiar doi copii"", a declarat fost sotie a lui Brad Pitt. De asemenea, printre planurile pentru viitorul apropiat ale lui Jennifer Aniston se numara si cel de a deveni producator de filme. ""Vreau sa fiu producatorul unui film cu un subiect care mi-a placut extraordinar de mult. Nu am sa spun care va fi numele filmului, din superstitie. Nu m-am mai simtit atat de insufletita cu privire la un proiect de foarte mult timp"", a mai adaugat ea, precizand ca a inceput deja munca la acest nou film ce ar putea fi gata in a doua jumatate a acestui an.

Videoclip cu impuscaturi pe bune
Filmarile la ultimul clip al rapperului Busta Rhymes s-au incheiat cu impuscarea mortala a bodyguardului sau, potrivit unor surse ale politiei citate de editia online a cotidianului New York Times. Israel Ramirez, care facea parte din anturajul rapperului de multi ani, a fost impuscat in piept, in timp ce statea in fata cladirii din Brooklyn, unde se adunasera circa 500 de oameni pentru a asista la filmarile programate in miez de noapte. Busta Rhymes, pe adevaratul sau nume Trevor Smith, nu a fost ranit in incidentul in timpul caruia au fost trase 20 de focuri de arma. Mary J. Blige, 50 Cent, Missy Elliott si Lloyd Banks, care urmau sa filmeze pentru videoclipul lui Rhymes, au scapat teferi din altercatie.

Rachel Wiesz s-a dat cu africanii
Rachel Weisz spera ca cele patru nominalizari la Oscar primite de ultimul sau film ""Constant Gardner"" vor atrage mai mult atentia asupra situatiei din Africa. Actrita, castigatoare a unui Premiu Golden Globe 2006, a fost nominalizata la Oscar, la categoria ""Cea mai buna actrita intr-un rol secundar"", pentru performanta sa din adaptarea romanului scris de John Le Carre. ""Mesajul filmului este acela ca poti ajuta cel putin o persoana si ca acest lucru este mult mai bun decat sa nu faci nimic"", a declarat Weisz, care a indemnat publicul sa viziteze website-ul filmului si sa doneze bani pentru imbunatatirea conditiilor de viata din Kenya.

Kate Moss, cea mai bine imbracata femeie

Kate Moss a fost numita cea mai bine imbracata femeie din lume. Potrivit The Sun, topmodelul a ocupat, pentru a treia oara consecutiv, primul loc in topul anual intocmit de revista Glamour, in pofida scandalului in urma caruia s-a aflat ca a folosit cocaina. In top, Kate Moss a fost urmata de Sienna Miller, Victoria Beckham si Nicole Richie. In topul vedetelor cu cel mai precar simt vestimentar, primul loc a fost ocupat de Jodie Marsh, urmata de Jordan, Paris Hilton si Britney Spears.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.