Disputat ieri pe patinoarul ""Vakar Lajos"" din Miercurea Ciuc, in fata a peste 3.000 de spectatori, primul meci al finalei Campionatului National de hochei pe gheata a fost castigat de SC Miercurea Ciuc, cu 2-1. STRANS. Fara Lupascu, Laszlo Bas
Disputat ieri pe patinoarul ""Vakar Lajos"" din Miercurea Ciuc, in fata a peste 3.000 de spectatori, primul meci al finalei Campionatului National de hochei pe gheata a fost castigat de SC Miercurea Ciuc, cu 2-1. STRANS. Fara Lupascu, Laszlo Baszilidesz si Andrusenko, accidentati, bucurestenii au inceput bine confruntarea, deschizand scorul in minutul 4, prin ucraineanul Serghei Pisarenko, intr-un moment de dubla superioritate numerica. Presiunea gazdelor, lipsite de aportul lui Erwin Moldovan, la poarta lui Catrinoi s-a concretizat greu.
In minutul 8 al reprizei secunde, pe superioritate numerica, ciucanii au reusit egalarea, capitanul Levente Hozo invingandu-l pe portarul stelist. A fost momentul caderii campioanei en-titre, care n-a reusit sa mai creeze pericole la poarta slovacului Peter Hricina, din nou in zi mare. Sport Club a reusit golul victoriei in minutul 41, prin Levente Elekes. Al doilea meci al finalei va avea loc duminica, de la ora 11:00, la Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.