Departamentul National Anticoruptie munceste pe branci. Si pe tacute. Totusi, ca din intamplare, in anumite situatii, mai transpira in presa, nu se stie de unde, cate un nume de invinuit. Ieri a venit randul Danei Nastase sa fie introdusa in scena, l
Departamentul National Anticoruptie munceste pe branci. Si pe tacute. Totusi, ca din intamplare, in anumite situatii, mai transpira in presa, nu se stie de unde, cate un nume de invinuit. Ieri a venit randul Danei Nastase sa fie introdusa in scena, la o zi dupa ce sotul ei, fost premier, si-a primit tidula de invinuit pentru coruptie. DNA nici n-a confirmat, dar nici nu a infirmat informatia, pe motiv ca nu-i permite legea.
CURIOZITATE. Nici avocatul lui Adrian Nastase nu a putut sa ne dea o informatie clara: ""Deocamdata sunt doar avocatul domnului Adrian Nastase. Oricum, sunt tare curios sa aflu si eu cine sunt ceilalti cinci invinuiti si mai ales cine ar fi mituitorii"", ne-a declarat avocatul Gheorghe Diaconescu. Chestiunea a fost deslusita chiar de Adrian Nastase, cateva ore mai tarziu, la Antena 3: ""A primit o citatie pentru complicitate la luare de mita"". Singura informatie difuzata de DNA este cea privind urmarirea penala a lui Adrian Nastase si a altor cinci persoane. Surse judiciare
au lasat sa se inteleaga ca printre invinuiti s-ar afla Sergiu Sechelariu, cel a carui firma a construit imobilul, precum si proprietarul initial al terenului din Strada Zambaccian nr. 16, Gabriel Bivolaru. Fostul deputat PSD va fi mutat de la Penitenciarul Turnu Severin la Penitenciarul Rahova, pentru a fi mai aproape de anchetatori. Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a exprimat ingrijorarea fata de soarta Danei Nastase, dar s-a declarat increzator ca cei doi isi vor putea demonstra nevinovatia. (Violeta Fotache, Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.