Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto) a solicitat ieri instantei Judecatoriei Sectorului 1 admiterea unor expertize grafice si audierea unor martori, pentru a-si dovedi nevinovatia in dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltar
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto) a solicitat ieri instantei Judecatoriei Sectorului 1 admiterea unor expertize grafice si audierea unor martori, pentru a-si dovedi nevinovatia in dosarul privind constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID), in care are calitate de inculpat.
Vintu a cerut admiterea unei expertize grafice pentru a vedea cine a completat adeverinta necesara infiintarii BID. El a cerut admiterea probei cu martori, printre acestia numarandu-se cateva persoane mentionate si de Ioana Maria Vlas. Procurorul de sedinta a cerut instantei respingerea acestor probe. Instanta a ramas sa se pronunte cu privire la aceste solicitari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.