Desi a fost deja prezentat la Dinamo si a jucat in doua meciuri amicale, Dan Alexa este in continuare revendicat de chinezii de la Beijing Guan, care au virat banii datorati fotbalistului. Catalogat de vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu drept

Desi a fost deja prezentat la Dinamo si a jucat in doua meciuri amicale, Dan Alexa este in continuare revendicat de chinezii de la Beijing Guan, care au virat banii datorati fotbalistului.

Catalogat de vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu drept cel mai bun transfer din Divizia A in aceasta iarna, mijlocasul Dan Alexa nu este inca transferat la Dinamo.
INCURCATURA. Dupa o saptamana in care a stat in China si a negociat cu Beijing Guan revenirea jucatorului la Dinamo, Netoiu s-a intors la jumatatea lunii ianuarie cu Alexa in tara, dar a declarat ca mai sunt de rezolvat mici detalii. Fotbalistul a fost prezentat drept principala achizitie a ""cainilor rosii"" si a jucat un meci amical in tricoul lui Dinamo. Conform site-ului ""football-china"", conducerea lui Beijing Guam s-a facut foc si para cand a aflat acest amanunt, acuzandu-i pe oficialii lui Dinamo ca au incalcat regulamentele internationale. Astfel, Alexa i-ar fi anuntat pe asiatici ca pleaca in tara din cauza unor probleme de familie, iar termenul stabilit pentru revenirea la echipa a expirat.
ASTEPTAT. In acelasi timp, chinezii au virat in contul lui Alexa toti banii pe care ii datorau, desi acesta si-a depus la FIFA actele pentru a deveni jucator liber, fiind neplatit vreme de trei luni. Practic, in acest moment, Beijing Guam sustine ca-l asteapta pe Alexa sa revina la pregatiri, in timp ce Giovanni Becali spune ca FIFA va da dreptate jucatorului.

VICTORIE LA SCOR CU JUVENTUS COLENTINA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.