Maine seara, in oraselul californian La Jolla va debuta intalnirea din turul 1 al Grupei Mondiale dintre echipa gazda, SUA si Romaniei.
In frunte cu liderul lor, numarul 3 mondial, Andy Roddick, americanii sunt extrem de optimisti in privinta
Maine seara, in oraselul californian La Jolla va debuta intalnirea din turul 1 al Grupei Mondiale dintre echipa gazda, SUA si Romaniei.
In frunte cu liderul lor, numarul 3 mondial, Andy Roddick, americanii sunt extrem de optimisti in privinta sanselor de a cuceri pentru a 32-a oara ""Salatiera de Argint"". ""Cupa Davis este in topul prioritatilor mele. Este un obiectiv foarte important pentru mine si pentru echipa noastra. I-am spus capitanului Patrick McEnroe ca sunt pregatit sa ma dedic castigarii Cupei Davis, atata timp cat ma vrea in echipa"", a declarat Roddick pentru cotidianul Houston Chronicle. MODERAT. Pe de alta parte, capitanul-nejucator, Patrick McEnroe e mai rezervat. ""Romania are un cuplu foarte bun de jucatori, cu multa experienta. Mai ales Pavel a jucat multe meciuri de Cupa Davis. Hanescu a avut un an 2005 foarte bun si este un jucator valoros. Ne asteapta un meci dificil.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.