De Ziua Indragostitilor, turistii pot petrece un week-end romantic in hotelurile de pe Valea Prahovei, profitand si de cateva zile la schi, sau pot alege un sejur la Paris, Viena sau Venetia. Ofertele turistice autohtone, mai putine comparativ c
De Ziua Indragostitilor, turistii pot petrece un week-end romantic in hotelurile de pe Valea Prahovei, profitand si de cateva zile la schi, sau pot alege un sejur la Paris, Viena sau Venetia.


Ofertele turistice autohtone, mai putine comparativ cu februarie 2005, se concentreaza in zona montana, pentru a combina romantismul acestei sarbatori cu placerea de a schia sau cu plimbarile si bataia cu zapada.
CAZARE. Cuplurile care vor sa petreaca doua-trei zile romantice la munte au cateva optiuni la vile si hoteluri. La o vila de trei stele din Sambata de Sus, langa Fagaras, un pachet cu trei nopti de cazare, mic dejun si cina romantica costa 350 de lei de persoana. Cei care iubesc schiul si vor sa sarbatoreasca Valentinea€™s Day pe partie pot alege statiunile de pe Valea Prahovei. La hotelurile de trei stele din Poiana Brasov, tarifele variaza intre 216 si 310 lei noi - o noapte de cazare pentru doua persoane si mic dejun. La Predeal, o noapte la trei stele costa intre 126 si 210 lei noi pentru un cuplu. Si la Sinaia cuplurile se pot bucura de un week-end romantic la un hotel de patru stele, unde tariful pentru patru nopti de cazare, cu mic dejun si cina romantica este de 400 de lei noi de persoana. Turistii au acces gratuit la sauna, jacuzzi si fitness. Proprietarii de pensiuni se orienteaza spre promovarea sarbatorilor traditionale romanesti. ""Anul acesta nu am mai pregatit oferte pentru Valentinea€™s Day, vrem sa promovam sarbatorile traditionale. Vom avea oferte pentru Dragobete"", ne-a declarat Maria Visan, presedintele ANTREC Brasov.
IN EUROPA. ""Pentru aceasta perioada, cele mai cautate sunt destinatiile romantice, precum Venetia, Verona sau Paris"", ne-a declarat Cristina Irimia, director de marketing la Ja€™Info Tours. Indragostitii pot opta pentru o plimbare cu gondola la Venetia, unde un pachet cu trei nopti de cazare si transport cu avionul costa 282 de euro de persoana. Cam tot atat vor plati si cei care doresc sa isi celebreze iubirea la Verona, sub balconul Julietei. O vacanta romantica la Paris este visul oricarui cuplu de indragostiti. Pretul unui sejur de patru zile in orasul luminilor variaza intre 300 si 400 de euro de persoana. Cu 320-400 de euro de persoana cuplurile pot petrece trei-patru zile la Viena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.