Adjunctul directorului SRI, generalul Ionel Marin, a fost audiat ieri de membrii Comisiei parlamentare de control a SRI pentru a lamuri acuzele care au aparut in presa la adresa sa, potrivit carora acesta s-ar fi aflat printre militarii care au incer
Adjunctul directorului SRI, generalul Ionel Marin, a fost audiat ieri de membrii Comisiei parlamentare de control a SRI pentru a lamuri acuzele care au aparut in presa la adresa sa, potrivit carora acesta s-ar fi aflat printre militarii care au incercat sa opreasca revolta de la Intercontinental de la 21 decembrie 1989.
""Nu am fost implicat in nici un fel in represiunea din decembrie 1989"", a spus Marin. La randul sau, presedintele Comisiei SRI, liberalul Radu Stroe, a declarat ca ""din punct de vedere legal, generalul Ionel Marin nu se afla in nici o situatie de incompatibilitate cu activitatea pe care o desfasoara in cadrul SRI"". El a adaugat ca generalul Marin nu a fost nici condamnat si nici macar nu exista o cercetare penala in cazul acestuia, iar singura instanta in masura sa se pronunte e Parchetul Militar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.