Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fostul numarul 1 mondial Ilie Nastase, a revenit recent din Germania, de la Hanovra, acolo unde, timp de doua zile, a participat la filmarile peliculei germane ""Luni vin ferestrele"". Premiera filmului va

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fostul numarul 1 mondial Ilie Nastase, a revenit recent din Germania, de la Hanovra, acolo unde, timp de doua zile, a participat la filmarile peliculei germane ""Luni vin ferestrele"".

Premiera filmului va avea loc vineri, la Festivalul International de la Berlin.
TENISMAN. ""Am fost contactat de cineva din Germania, un fost arbitru de tenis, pe care il cunosteam din urma cu multi ani. El mi-a propus sa joc. M-am acomodat rapid cu personajul, pentru ca interpretez rolul unui jucator de tenis de care o doamna se indragosteste sau crede ca se indragosteste. Va trebui sa mai filmam cateva zile, incepand cu 19 februarie. Nu pot ajunge insa la premiera, pentru ca la sfarsitul saptamanii este meciul din Cupa Davis, din California, cu americanii"", a dezvaluit Ilie Nastase.
SCENARIU. Filmul german in care va aparea presedintele FR de Tenis este bazat pe povestea unei femei, Nina, aflata aparent la un bun inceput de drum. Un nou oras, o noua casa, ar putea fi un moment fericit din viata ei si a micii sale familii. Dar Nina se simte straina in camerele pe jumatate goale si viseaza sa plece. Isi paraseste familia. Asa ajunge sa cunoasca un tenisman, adica pe Ilie Nastase. Acesta se alatura, astfel, unei liste de fosti mari campioni care au jucat in filme, alaturi de Pele, Maradona, Yannick Noah sau Bjorn Borg.

AMERICANII SUNT FAVORITI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.