Transferul lui Bogdan Lobont de la Ajax la Fiorentina i-ar putea aduce divizionarei B Corvinul Hunedoara suma de 37.500 de euro, reprezentand jumatate din indemnizatia de solidaritate si formare a jucatorului. LEGE. Cum Lobont, luat de Fiorentina
Transferul lui Bogdan Lobont de la Ajax la Fiorentina i-ar putea aduce divizionarei B Corvinul Hunedoara suma de 37.500 de euro, reprezentand jumatate din indemnizatia de solidaritate si formare a jucatorului.

LEGE. Cum Lobont, luat de Fiorentina contra a 1,5 milioane de euro, a evoluat inainte de Ajax la Corvinul si Rapid, aceste echipe ar trebui sa-si imparta un comision de 5% din suma totala de transfer, ceea ce ar insemna 75.000 de euro. ""Corvinul i se cuvine o suma de bani in urma treceri lui Lobont de la Ajax la Fiorentina. Am angajat deja o casa de avocatura din Capitala care va face toate demersurile necesare pentru ca noi sa intram in posesia banilor"", a afirmat Mircea Alic, presedintele formatiei hunedorene.
PROCES. Dincolo de suma reclamata acum, Corvinul are si un proces in instanta civila cu Rapid, de unde solicita plata unui milion de dolari, ceea ce ar corespunde cu 30% din suma incasata de giulesteni in anul 2000, ca urmare a transferului portarului echipei nationale la Ajax. In plan sportiv, acest litigiu a fost incheiat mereu favorabil feroviarilor de instantele sportive, ajungandu-se acum la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce actiunea judecatoreasca a fost introdusa in urma cu mai bine de patru ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.