Trei pretinse maicute au incercat sa tulbure serviciul religios tinut ieri pe Dealul Patriarhei de Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist (foto), cu ocazia implinirii a 91 de ani. Cele trei persoane au fost amendate pentru tulburarea linistii p
Trei pretinse maicute au incercat sa tulbure serviciul religios tinut ieri pe Dealul Patriarhei de Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist (foto), cu ocazia implinirii a 91 de ani.

Cele trei persoane au fost amendate pentru tulburarea linistii publice, Patriarhia sustinand ca in incident ar fi fost implicat si un fotograf de la un ziar central. Incidentul, care a avut loc inaintea inceperii slujbei Sfintei Liturghii din Catedrala Patriarhala, nu a avut urmari datorita celor care asigura ordinea pe Dealul Patriarhiei.
CIRC. ""Stiau ca astazi este o anume sarbatoare.
S-a incercat umbrirea acestui eveniment"", a declarat parintele Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei. Nu este pentru prima data cand persoane pretinse a fi maicute protesteaza la adresa Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist. Jandarmii le-au dus pe cele trei femei la Sectia 14 jandarmi, unde
le-au amendat pentru tulburarea ordinii publice, a precizat Directia Generala de Jandarmi. Doua din femei au mai avut in trecut probleme cu respectarea legii. (Eugenia Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.