Dupa ce l-a achizitionat de la Steaua pe mijlocasul Florentin Dumitru, echipa ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, pregatita de fostul antrenor al ros-albastrilor, Oleg Protasov, este foarte aproape de a-l transfera si pe Florin Cernat, de la Dinamo Kiev
Dupa ce l-a achizitionat de la Steaua pe mijlocasul Florentin Dumitru, echipa ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, pregatita de fostul antrenor al ros-albastrilor, Oleg Protasov, este foarte aproape de a-l transfera si pe Florin Cernat, de la Dinamo Kiev.

Conform site-ului ""Ukrainiansoccer"", in cei doi ani de contract, cei de la Dnepr ii vor oferi lui Florentin Dumitru aproximativ 400.000 de euro. Ex-stelistul a plecat sambata, alaturi de echipa lui Protasov, intr-un stagiu de pregatire in Turcia. ""Dumitru il va avea coleg pe bulgarul Georgi Peev si, foarte posibil, pe Florin Cernat, care, ca si Peev, nu a jucat de prea multe ori ca titular la Dinamo Kiev in prima jumatate a sezonului"", a notat sursa citata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.