Echipa condusa de Cosmin Olaroiu va pleca de joi in Olanda, urmand sa-si stabileasca locul de cantonament la Mierlo, iar de la 13 februarie sa ajunga la Heerenveen. Cosmin Olaroiu a declarat ca adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA este o echi
Echipa condusa de Cosmin Olaroiu va pleca de joi in Olanda, urmand sa-si stabileasca locul de cantonament la Mierlo, iar de la 13 februarie sa ajunga la Heerenveen.

Cosmin Olaroiu a declarat ca adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA este o echipa mai dinamica dupa plecarile atacantilor Huntelaar si Samaras. ""Inainte se vedea clar ca jocul echipei se orienta in permanenta pe ei, erau mai previzibili. Oricum, Samaras era mai mult rezerva, marea lor pierdere este Huntelaar. Heerenveen ramane o echipa imprevizibila"", a spus tehnicianul. Partida tur dintre cele doua echipe, care va avea loc la 15 februarie, va fi condusa de Stuart Dougal (Scotia), iar returul, programat la 23 februarie, va fi arbitrat de Jaroslav Jara (Cehia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.