Dieter Bohlen de la Modern Talking si orchestratorul Jeo Mezei merg la Eurovision cu gemenele Indiggo! Mihaela si Gabriela si-au inscris piesa in concurs cu o zi inainte de aniversarea lui Dieter. Indiggo se prezinta la Eurovision 2006 cu piesa
Dieter Bohlen de la Modern Talking si orchestratorul Jeo Mezei merg la Eurovision cu gemenele Indiggo! Mihaela si Gabriela si-au inscris piesa in concurs cu o zi inainte de aniversarea lui Dieter. Indiggo se prezinta la Eurovision 2006 cu piesa ""Be My Boyfriend"" compusa de actualul lor producator Dieter Bohlen - pop-titanul muzicii germane, cel mai de succes producator din Germania si unul dintre producatorii cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. Dieter Bohlen a compus pentru artisti din intreaga lume precum Bonnie Tyler, Chris Norman, Nino de Angelo, C.C. Catch, iar cu Modern Talking a vandut in jur de 200 de milioane de discuri. Este cea mai puternica si cea mai mediatizata personalitate a show-biz-ului german, cel mai exigent membru al juriului celui mai popular show de televiziune german in cadrul caruia se impun starurile muzicii pop germane - ""Deutschland sucht den Superstar"" (""Germania cauta un superstar""). LA NIVEL INALT. Orchestratia si sunetul piesei compuse de Dieter Bohlen special pentru gemenele Indiggo la Eurovision 2006 apartin inginerului de sunet Jeo Mezei, colaboratorul lui Dieter Bohlen (pentru productiile Modern Talking si Blue System). Jeo Mezei a obtinut zeci de discuri de aur si platina cu artisti din intreaga lume precum Al Bano, Melanie C., Depeche Mode, Ace of Base, Nana Mouskouri, No Angels, Chris Norman, Touche, Nu Pagadi, Nena, iar lista contine zeci de asemenea nume. Jeo Mezei este un admirator al lui Ion Tiriac si al Romaniei si tocmai de aceea a fost incantat sa sustina initiativa lui Dieter Bohlen de a participa la Eurovision 2006 alaturi de Romania cu gemenele Indiggo, in al caror potential artistic crede foarte mult. Colaborarea romano-germana merge precum un ceas nemtesc. Adica la fix. Echipa intra in lupta intr-o zi speciala. Astazi, 7 februarie, Dieter isi serbeaza ziua de nastere, iar gemenele si-au inscris piesa in concurs cu putin inainte de aniversarea producatorului lor. ""La multi ani"" si sa fie intr-un ceas bun! Indiggo spune ca iubeste melodia realizata cu Dieter Bohlen si Jeo Mezei pentru Eurovision 2006 fiindca este plina de entuziasm, transmite pofta de viata si este rezultatul unei prietenii artistice in care cred cu tarie. FERICITE
""Suntem foarte fericite sa lucram cu personalitati din show-biz-ul international ca Dieter Bohlen si Jeo Mezei. La inregistrari, Dieter Bohlen ne intreaba tot timpul cum este Romania si ne spune ca i-ar face mare placere sa ne viziteze tara cat mai curand""
Indiggo MULTUMIRI
""Si tocmai pentru ca se gandeste la Romania, vrem ca astazi, de ziua lui de nastere, sa-i spunem din tot sufletul «La multi ani!», multumindu-i totodata pentru sansa unica pe care ne-a dat-o de a lucra cu el si de a fi alaturi de el la Eurovision 2006""
Indiggo


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.