Procurorii anticoruptie au reusit sa prinda in flagrant doua persoane care aveau de gand sa incline balanta dreptatii de partea unui inculpat, pentru un pret de 15.000 de euro. Mihai Alesu, fost administrator al unei firme, si Aida Simona Alesu,
Procurorii anticoruptie au reusit sa prinda in flagrant doua persoane care aveau de gand sa incline balanta dreptatii de partea unui inculpat, pentru un pret de 15.000 de euro.

Mihai Alesu, fost administrator al unei firme, si Aida Simona Alesu, fara ocupatie, ambii din Ploiesti, au fost prinsi in flagrant la 3 februarie, dupa o monitorizare specifica de aproape o luna de zile. Cei doi au pretins banii pentru a interveni pe langa magistratii de la Judecatoria Ploiesti, dar si de la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, determinand un verdict favorabil de la instanta si o neatacare a lui de procurori. Mihai Alesu a fost arestat preventiv 29 de zile de Tribunalul Prahova, iar femeia are interdictia de a parasi localitatea. (V. Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.