Continuam publicarea topurilor pentru cele mai vandute carti ale anului trecut. Este randul celor mai vandute carti de fictiune de la Editura Cartea Romaneasca. Locul 1 in top este ocupat de Emil Brumaru, unul dintre cei mai importanti poeti cont

Continuam publicarea topurilor pentru cele mai vandute carti ale anului trecut. Este randul celor mai vandute carti de fictiune de la Editura Cartea Romaneasca.

Locul 1 in top este ocupat de Emil Brumaru, unul dintre cei mai importanti poeti contemporani. De remarcat este prezenta in clasament a unor autori extrem de tineri: Razvan Tupa, Elena Vladareanu, Claudiu Komartin.
Apreciat in egala masura atat de critica literara, cat si de publicul larg, Emil Brumaru reuseste sa impresioneze si cu personalitatea sa nonconformista. Are rubrici constante in Suplimentul de cultura, Romania literara, a scris la Plai cu boi, da interviuri in revistele mondene, participa la discutii pe internet. A debutat in 1970 cu ""Versuri"", volum premiat de Uniunea Scriitorilor din Romania.

TOP FICTIUNE - LITERATURA ROMANA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.