""Trei morti intr-un grav accident rutier"", ""Atentat terorist la Londra"", ""Final de epoca: Papa Ioan Paul al II-lea"", ""Se naste fiica unuia dintre Scorpionii rosii"". Evenimente dramatice sau fericite. Doar cateva din mijlocul carora Sanda Nico
""Trei morti intr-un grav accident rutier"", ""Atentat terorist la Londra"", ""Final de epoca: Papa Ioan Paul al II-lea"", ""Se naste fiica unuia dintre Scorpionii rosii"". Evenimente dramatice sau fericite. Doar cateva din mijlocul carora Sanda Nicola a transmis pentru telespectatorii din Romania. Stirista a implinit ieri 28 de ani. Jurnalismul, pasiunea suprema!
""Implinesc astazi 28 de ani si imi iubesc varsta. Nu ma numar printre cei care spun cu regret «Dac-as mai fi copil...». Cred ca abia acum incep sa traiesc cu adevarat si abia acum stiu ce lucruri conteaza cu adevarat in viata. Primesc noul an cu multumirea de-a fi trait deja cateva experiente fabuloase si cu optimismul ca in fata ma asteapta multe altele, cel putin la fel de interesante. Imi amintesc ca la aniversarea de acum doi ani iesisem din emisie de la «Observatorul de dimineata» si cateva minute mai tarziu s-au anuntat explozii la Moscova si am intrat inapoi in studio. Acum un an, la miezul noptii dintre 5 si 6 februarie, eram in direct, prezentand stiri la Realitatea, iar colegii ma felicitau prin casca. Mi se pare ca timpul trece mult prea repede si niciodata nu apuc sa fac absolut tot ce mi-am propus intr-o zi. Insa nu vad in timp un dusman, din contra, incerc sa mi-l fac prieten. «Timpul vindeca!» e o vorba in care cred cu convingere. Imi place cand e ziua mea. Imi dau seama ca sunt un om norocos, indragit de multi oameni. Nu ma gandesc niciodata ca imbatranesc. Prefer sa cred ca ma maturizez si sunt din ce in ce mai stapana pe viata mea. Iubesc oamenii. Imi place sa-i cunosc indeaproape, sa-i inteleg si chiar atunci cand ma deceptioneaza caut sa pricep cauza pentru care un om devine bun sau rau. Si n-as putea sa traiesc fara muzica. Un cantec bun poate sa-mi schimbe starea de la foarte proasta la bucurie. Mi s-a intamplat acum opt ani sa ma indragostesc chiar de ziua mea. Cred ca ala a fost cel mai frumos cadou. In plan personal, marea satisfactie a vietii mele este aceea ca am ajuns sa ma cunosc bine si sa-mi asum ceea ce sunt, cu bune si rele. Profesional, creditul acordat de-un an incoace de Realitatea TV, care a mers pe mana mea la cele mai importante evenimente care au avut loc pe Glob in 2005. Am intrat in televiziune la 17 ani. Moderam o emisiune pentru liceeni la 3TV Deva. Sora mea mai mare, care era foarte pretentioasa in ce ma privea, a spus o data: «Stii, la televizor pari mai desteapta decat credeam ca esti!». Mi-am dat seama de faptul ca e un mare dar de la Dumnezeu faptul ca nu ma inhiba camera de luat vederi, in ciuda faptului ca sunt un om emotiv. De la primul meu sef in televiziune, Vladimir Brylunskei, am invatat ca jurnalismul nu e doar o meserie. Trebuie sa fie pasiunea suprema ca sa ai performante adevarate. Sa fii atat de nebun incat sa lasi totul balta si sa fugi acolo unde s-a intamplat ceva. Sa stai treaz zi si noapte, la filmare sau in cabina de montaj, ca sa ai un material complet. Regrete? Absolut nici unul! Cea mai mare dorinta a mea este sa devin mama la un moment dat. Cel mai bun sfat primit a fost: «Nici daca ajungi sa n-ai ce manca sa nu disperi si sa nu faci compromisuri! Ai destula minte in cap ca sa te ridici iar!», Edward Startup - BBC trainer.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.