Artistii parasesc casele de discuri precum politicienii partidele. Fiindca nu sunt promovati. Exista o droaie de vedete fara nume. Adica apar la tv, prin ziare, prin reviste, dar nu stie nimeni cine sunt. De ce nu-si fac solistii reclama? Pen

Artistii parasesc casele de discuri precum politicienii partidele. Fiindca nu sunt promovati. Exista o droaie de vedete fara nume. Adica apar la tv, prin ziare, prin reviste, dar nu stie nimeni cine sunt.

De ce nu-si fac solistii reclama? Pentru ca n-are cine sa le faca. Casele de discuri mai mult ii distribuie decat ii promoveaza. Iar unii dintre ei mai vin si cu bani de-acasa daca vor o lansare sau un videoclip.
3 IN UNU. RBA n-are decat vreo cativa artisti, dar are trei PR-i. Dintre care unul e director de imagine! Si care nu ne-a trimis decat felicitari de Sarbatori. Totusi, la pagina de Net numita ""Impresariat"", apare lista artistilor casei respective. Apar insa si alte cateva liste. Cele mai mari nume ale muzicii romanesti: Cargo, Iris, Directia 5, Taxi, Vama Veche. Dar si altii: de la Animal X si 3trei Sud Est la Andra, Anda Adam, Andreea Antonescu. O gramada de trupe, dar nu se intelege ce-i cu ele. In nici un caz nu le impresariaza si nici nu le manageriaza RBA!
Nici Fundatia Phoenix nu sta prea bine la acest capitol. Este nepermis sa te ocupi de Paula Seling, de exemplu, si sa nu spui nimic despre ea. Dar aici intervine un suflu nou: seniorul Nanca lucreaza cot la cot cu fiul sau, Mircea Nanca. Poate ar trebui sa-i lase pe mana si vedetele.

""ANIMALE"" FARA COCHILIE. Vierme, Soparla si Hiena au intrat intr-un con de umbra


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.