Kaufland a ajuns si la Alba-Iulia! Kaufland, una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, a ajuns si in Alba-Iulia! Concernul Kaufland, cu sediul la Neckarsulm-Germania, este reprezentat de peste 650 de magazi

Kaufland a ajuns si la Alba-Iulia!

Kaufland, una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, a ajuns si in Alba-Iulia! Concernul Kaufland, cu sediul la Neckarsulm-Germania, este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania. Istoria Kaufland in Romania incepe la data de 13 octombrie 2005, cand primul hipermarket a fost deschis in Bucuresti in zona Bucur Obor. In 24 noiembrie 2005, a fost inaugurat cel de-al doilea magazin Kaufland in Ramnicu-Valcea si a urmat al treilea in 15 decembrie 2005, la Ploiesti.
Joi, 2 februarie 2006, s-a deschis pentru public al patrulea hipermarket Kaufland, in Alba-Iulia. La deschiderea oficiala a magazinului au fost prezenti primarul orasului Alba-Iulia, Mircea Hava, si consilierul prefectului, Dumitru Fulea. Investitia din Alba-Iulia se ridica la aproximativ 6 milioane de euro.

Obiecte inspirate ... din dragoste!

Magazinul de decoratiuni interioare Casa Del Arte le-a pregatit celor care-si serbeaza dragostea o colectie speciala de obiecte din rasina, numita sugestiv ""Feelings of love"". Forma obiectelor este aceeasi, o inima, simbol universal al iubirii si al emanatiei ei tandre. Le individualizeaza si le face irezistibile insa tema aleasa in interpretarea fiecareia dintre piesele colectiei. Sunt gandite sa exprime aproape orice ipostaza a fenomenului care nu iarta si te atinge asa, ca din greseala! Daca ""suferi"" de-o iubire a carei muza te inspira sa scrii, gasesti chiar si o inima de poet, acoperita de randuri ce-ti tradeaza slabiciunea (foto-dreapta). Preturi estimative: pentru dimensiunea de 8 cm, 35 RON. pentru dimensiunea de 12 cm, 55 RON.

Imobiliarele in Romania, afaceri de top pentru straini

Daca citesti articolele referitoare la Romania, prezentate de site-uri specializate pe studiul pietei sau pe consultanta pentru investitiile in proprietati, ai impresia ca cineva face tarii noastre reclama gratuita!
""Cu plaje minunate, peisaje fermecatoare si o Capitala cunoscuta odinioara drept «Micul Paris», suntem indreptatiti sa afirmam ca, in prezent, Romania ca si statut turistic, se afla acolo unde Republica Ceha era in urma cu un deceniu. O economie pe cale de stabilizare si investitiile straine ale unor companii precum Daewoo sau Renault, care se deruleaza mai repede decat in orice alta tara din Europaa€¦ ne fac sa credem ca suntem pe cale sa asistam la inceputul unui miracol economic."" www.market-trend.co.uk. Mai mult decat atat, show-ul de televiziune ""A Place In The Sun"", al postului britanic Channel 4 (mai mult de trei sferturi din populatia Marii Britanii urmareste programele postului in
cursul unei saptamani), a efectuat un studiu care dezvaluie britanicilor unde pot face bani din proprietati in Europa, destinatiile care pot sa le sporeasca in decursul a zece ani de pana la cinci ori banii investiti. A rezultat o lista de 20 de tari, Romania fiind plasata pe locul 1, urmata de Polonia si Portugalia. Lista a fost intocmita de compania PriceWaterhouseCoopers pe baza unor date economice care descriu cat de repede se asteapta sa creasca economia fiecarei tari.

Tranzactia institutionala a anului 2005

Helios Properties - companie britanica de dezvoltare si investitii imobiliare - a achizitionat la sfarsitul anului trecut proiectul industrial Mercury Logistics Park. Proiectul este localizat in zona industriala de vest a Bucurestiului cu acces direct la Autostrada Bucuresti-Pitesti, pe un teren de 200.000 mp. Eurisko este compania care a asigurat consultanta Phoenix Real Estates inca din primele faze ale dezvoltarii proiectului pana la incheierea cu succes a operatiunii de vanzare, a participat la implementarea conceptului de dezvoltare si a preinchiriat 14.000 mp (catre lantul de discountere Minimax), realizand astfel cea mai mare tranzactie de inchiriere de spatii logistice in 2005.

Media Galaxy se pregateste de Valentinea€™s Day

In perioada 2-15 februarie 2006, magazinele Media Galaxy isi intampina clientii cu cele mai bune oferte de produse. Pentru achizitionarea acestor produse, puteti beneficia de unul din cele trei servicii de creditare oferite de Credex la Media Galaxy Orhideea, in cadrul unui proiect-pilot lansat de curand in acest magazin. Dintre ofertele disponibile amintim: pachete de 12 CD-uri cu muzica clasica, la pretul de 99,9 RON, sau pachete de 20 de DVD-uri cu muzica clasica, la pretul de 229,9 RON.
Daca doriti sa conversati mai mult cu persoana iubita, aveti de la Media Galaxy oferta pentru telefonul mobil VK 2000 (foto), cel mai mic telefon din lume, disponibil la pretul de 569 RON. Produsul poate fi achizitionat cu conectare Orange la 439 RON sau in sistem de rate, cu o rata fixa lunara de 16,1 RON. O oferta buna o are si televizorul LG LCD TV 20LZ50 (foto), cu diagonala de 51 cm. Il puteti achizitiona la pretul de 2.499 RON sau in rate.

Spatii de depozitare in zona Otopeni

Anul 2006 continua trendul lui 2005, de dezvoltare accentuata a spatiilor logistice si industriale. O oferta de inchiriere a noi spatii de depozitare este anuntata de compania Regatta. Imobilul este amplasat in zona de nord, pe Soseaua de Centura Otopeni. Cu o hala de 2.000 mp si o platforma de beton de 3.000 mp, spatiul ofera cele mai bune conditii de depozitare a marfurilor. Sistemul de incalzire/racire de care dispune asigura pastrarea temperaturii produselor intre limite constante, element vital pentru companiile farmaceutice, de produse cosmetice sau alimentare. ""Hala are un regim de inaltime de 8 metri, doua usi de acces TIR, platforma de beton, statie de pompare a apei, aer conditionat, sistem de incalzire. Spatiul poate fi inchiriat optional cu rafturi de euro-paleti. Capacitatea maxima disponibila este de 2.200 euro-paleti"", precizeaza Costel Alecu, directorul Departamentului Spatii Comerciale si Industriale din Regatta.

Camex, din acest an si in Bucuresti

La zece ani de la lansare, compania ABplus patrunde si pe piata targurilor din Bucuresti, prin intermediul celei mai reprezentative marci din portofoliul sau, CAMEX. CAMEX are in componenta sa 15 expozitii de constructii, structurate in: CAMEX Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii si doua evenimente specializate ce au loc incepand cu acest an, in Bucuresti, in perioada 13-17 septembrie 2006, in cadrul Complexului ROMAERO: CAMEX Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade, respectiv CAMEX Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale.

Expozitie de fotografie

Pana la 25 februarie 2006, la Galeria Noua, puteti vizita expozitia de fotografie ""STAI PUTIN..."". Prezentata in cadrul programului dedicat tinerilor artisti Portofolios Review initiat in anul 2001 de Galeria Noua, expozitia prezinta lucrarile a cinci expozanti: Marwan Anbaky, Alina Andrei, Tudor Ene, Tudor Prisacariu, Lucian Stan, selectati de Vlad Nanca. Cei cinci nu vin neaparat din zona fotografiei si in mod sigur nu sunt (inca) fotografi consacrati. Imortalizand propria perplexitate in fata existentei zilnice, imaginile surprinse de ei te fac sa vezi viata de zi cu zi cu alti ochi, te fac sa te opresti putin din rutina si sa afli frumusetea in banal. Program: pana la 25 februarie 2006, de miercuri pana duminica, intre orele 11:00-19:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.