In ultimele zile s-a tot vehiculat numele japonezului Hajime Hori care a murit duminica la Bucuresti, muscat de un caine maidanez. S-au cunoscut insa putine informatii despre omul de afaceri, stabilit in Romania de 26 de ani. SPECIALIST. Japonezu
In ultimele zile s-a tot vehiculat numele japonezului Hajime Hori care a murit duminica la Bucuresti, muscat de un caine maidanez. S-au cunoscut insa putine informatii despre omul de afaceri, stabilit in Romania de 26 de ani.

SPECIALIST. Japonezul a venit in Romania inca de la inceputul anilor a€™80, el fiind unul dintre specialistii niponi care au pus bazele Fabricii de Rulmenti din Alexandria. Indragostit de tara noastra, Hajime Hori nu a ezitat sa-i puna copilului sau, nascut in perioada in care el se afla in Romania, numele Alexandru. Mai mult de atat, dupa incetarea activitatii la firma care l-a delegat in Romania, Hajime nu s-a mai intors in Japonia, la familia sa, ci a ramas aici straduindu-se sa stranga relatiile dintre cele doua tari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.