Consiliul Executiv al Partidului Conservator a trimis o cerere Guvernului prin care solicita promovarea prin ordonanta de urgenta a proiectului legislativ privind drepturile romanilor din zonele in care sunt minoritari. ""Am facut o analiza a ace

Consiliul Executiv al Partidului Conservator a trimis o cerere Guvernului prin care solicita promovarea prin ordonanta de urgenta a proiectului legislativ privind drepturile romanilor din zonele in care sunt minoritari.

""Am facut o analiza a acestui proiect de lege, pe care l-am depus la Senat in urma cu cateva luni, si am ajuns la concluzia ca lucrurile se misca cu viteza melcului. De aceea am recurs la aceasta solutie"", a motivat liderul grupului PC de la Camera Deputatilor, Bogdan Pascu.
La randul sau, purtatorul de cuvant al partidului, Bogdan Ciuca, a mentionat ca in sedinta CNC-ului Coalitiei, care urma sa aiba loc ieri-seara, liderul PC, Dan Voiculescu, va cere sprijinul Aliantei pentru adoptarea a doua proiecte de lege initiate de conservatori, si anume cel privind controlul averilor ce nu pot fi justificate legal si cel privind reducerea TVA pentru produsele alimentare de baza. In ceea ce priveste intentia conservatorilor de a se retrage de la guvernare, Bogdan Ciuca a aratat ca perceptia majoritatii organizatiilor PC din tara este de ramanere in cadrul Coalitiei.

LEGEA TICU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.