Adus in aceasta iarna in Giulesti, fostul international a suferit vineri o ruptura musculara, care-l va tine in afara terenului cel putin pana la ora returului din Cupa UEFA. Unul dintre oamenii in care oficialii Rapidului isi puneau cele mai ma

Adus in aceasta iarna in Giulesti, fostul international a suferit vineri o ruptura musculara, care-l va tine in afara terenului cel putin pana la ora returului din Cupa UEFA.

Unul dintre oamenii in care oficialii Rapidului isi puneau cele mai mari sperante in perspectiva ""dublei"" cu nemtii de la Hertha Berlin, atacantul Viorel Moldovan, nu va putea evolua, cel putin in meciul tur.
REGRET. Dupa ce vineri a fost nevoit sa paraseasca antrenamentul feroviarilor, acuzand o durere la piciorul drept, atacantul a efectuat luni o rezonanta magnetica, al carei diagnostic a sunat dur: ruptura la coapsa, pentru refacerea careia este nevoie de o pauza de cinci saptamani. ""Viorel este o pierdere. In pregatiri m-a impresionat prin dorinta de a intra cat mai repede in forma. Poate ca si excesul de zel a dus la aceasta situatie. Am vazut in el un jucator total pozitiv si in cadrul grupului, si la antrenamente. Sper sa se refaca repede si sa vina alaturi de noi in cel mai scurt timp"", a declarat ieri-dimineata antrenorul Razvan Lucescu. In ceea ce-l priveste pe Daniel Pancu, tehnicianul crede ca acesta isi va recapata forma din anii trecuti: ""Il vad dornic de a reveni in top, acolo unde ii este locul. Rapid are nevoie de el in aceeasi masura in care si el are nevoie
de Rapid"".

AHMETOV, INTERESAT?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.