Hollywood - Samuel L. Jackson, amprente pe asfalt Actorul Samuel L. Jackson (foto) si-a lasat amprentele in asfaltul de la Hollywood, aproape de cele ale celebrilor Humphrey Bogart, Marilyn Monroe si Steve McQueen. Actorul de 57 de ani si-a afundat
Hollywood - Samuel L. Jackson, amprente pe asfalt
Actorul Samuel L. Jackson (foto) si-a lasat amprentele in asfaltul de la Hollywood, aproape de cele ale celebrilor Humphrey Bogart, Marilyn Monroe si Steve McQueen. Actorul de 57 de ani si-a afundat mainile si pantofii in ciment proaspat pe bulevardul Hollywood. Printre filmele memorabile in care a jucat Jackson se numara ""Pulp Fiction"", ""Shaft"" si ""Coach Carter"". Jackson este cunoscut drept actorul ale carui filme au adus cei mai multi bani la box office, aproape patru miliarde de dolari, ajutat mai ales de aparitiile in ultimele episoade din ""Razboiul stelelor"".
Japonia - Martea este ""Ziua sotiilor""
Un grup de barbati din Japonia a proclamat ziua de marti, ""Ziua sotiilor preaiubite"" informeaza Rompres. Grupul, autointitulat ""Asociatia sotilor iubitori din Japonia"", ii incurajeaza pe barbati sa ajunga acasa inainte de ora 20:00 si sa le multumeasca sotiilor pentru tot ceea ce fac. Avand in vedere faptul ca, in Japonia, din trei casatorii, una sfarseste prin divort, grupul de ""binefacatori"" ii indeamna pe conationali sa urmeze cinci reguli pentru a avea o casnicie fericita. Cele mai importante sunt sa ajunga acasa devreme, apoi sa le spuna sotiilor pe nume (nu ""tu"", asa cum se obisnuieste) si sa le priveasca in ochi atunci cand le vorbesc.
Zürich - Meniu la zoo
Se poate spune ca animalele gradinii zoologice din Zürich (Elvetia) sunt foarte rasfatate. Si asta pentru ca anul trecut au consumat in total 500 de tone de hrana proaspata, preparata de un sef bucatar. Cele 4.000 de animale ale institutiei au avut meniuri ce au cuprins 21 de tone de carne, 714 bulbi de usturoi, 11.135 de fructe de kiwi, 155 de tone de fan, 4 tone de praz, 30 de tone de mere si morcovi. Nici la capitolul ""refreshments"" animalele din Zürich n-au stat rau. Pentru ele, administratia gradinii a achizitionat 145 de litri de sirop de artar si zmeura, 250 de kilograme de miere si 6.000 de pliculete de ceai. Cel mai mancacios este masculul elefant Maxi, care a consumat zilnic 150 de kilograme de mancare.
Rol - Marilyn Manson se vrea Lewis Carroll
Excentricul rocker Marilyn Manson planuieste sa il interpreteze pe scriitorul Lewis Carroll, intr-un film despre viata autorului cartii ""Alice in Tara Minunilor"". In plus, Mason spera sa regizeze el insusi horror-ul al carui scenariu l-a realizat tot el, ""Phantasmagoria - The Visions Of Lewis Carroll"". Rockerul intentioneaza sa participe la Targul de Film de
la Berlin, pentru a obtine finantarea proiectului de
4,2 milioane de dolari.
Bremen - Testoasa-video
Muzeul de Arta din Bremen adaposteste lucrarea artistului coreean Nam June Paik, intitulata ""Turtle"" (Testoasa). Paik, care a decedat duminica, in locuinta sa din Miami la varsta de 73 de ani, a fost considerat un adevarat pionier al utilizarii instalatiilor video in arta.

Rubrica realizata de
Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.