Echipa de Cupa Davis a Romaniei este capabila sa realizeze o surpriza in meciul cu Statele Unite, din primul tur al Grupei Mondiale. Cel putin asa crede Ilie Nastase (foto), presedintele Federatiei Romane de Tenis. SANSE. Chiar daca jucatorii rom

Echipa de Cupa Davis a Romaniei este capabila sa realizeze o surpriza in meciul cu Statele Unite, din primul tur al Grupei Mondiale. Cel putin asa crede Ilie Nastase (foto), presedintele Federatiei Romane de Tenis.

SANSE. Chiar daca jucatorii romani nu au avut un inceput de an prea stralucit, Nastase considera ca sanse exista. ""Nici americanii nu au avut rezultate prea bune in noul an. Roddick a fost eliminat in sferturi la Melbourne, in timp ce Pavel l-a invins pe Moya si a pierdut apoi la Santoro. Nici eliminarea lui Hanescu de catre Coria nu este o contraperformanta"", a spus Ilie Nastase.
FAVORITI. Presedintele FRT recunoaste ca, dupa clasamentele ATP, americanii au prima sansa, dar Romania poate furniza o surpriza asa cum a facut-o Croatia, care a eliminat SUA de doua ori. ""Trebuie jucat, trebuie vazut. De ce sa nu prinda Pavel o zi buna si sa reusim ceea ce au facut si croatii de doua ori?"", a adaugat Nastase. A sasea confruntare dintre SUA si Romania va avea loc la Tennis Club din La Jolla, in perioada 10-12 februarie. Precedentele cinci intalniri au revenit americanilor. (Delia Gomoescu)

MILIONAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.