Fondatorul PSD, senatorul Ion Iliescu, va sustine astazi o conferinta de presa, in care va trece in revista starea actuala a PSD. Conferinta fostului lider PSD vine dupa autosuspendarea lui Adrian Nastase din conducerea PSD cand Iliescu si-a impu
Fondatorul PSD, senatorul Ion Iliescu, va sustine astazi o conferinta de presa, in care va trece in revista starea actuala a PSD.

Conferinta fostului lider PSD vine dupa autosuspendarea lui Adrian Nastase din conducerea PSD cand Iliescu si-a impus sa nu mai faca nici o declaratie publica. Ion Iliescu va avea si o intrevedere cu presedintele PSD, Mircea Geoana, cel mai probabil miercuri sau joi. Desi luni anuntase ca se va intalni a doua zi cu liderul PSD, pentru a se informa asupra dezbaterilor care au avut loc la Poiana Brasov, intrevederea a fost reprogramata.
AUDIERE. Tot astazi Ion Iliescu ar trebui, potrivit unei citatii primite de la procurorii militari, sa se prezinte la Parchet in calitate de invinuit in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990. Senatorul PSD a discutat acest subiect luni, la biroul de la Senat, cu Ion Neagu, unul dintre avocatii sai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.