Campionatul Mondial de fotbal din 2006 (care va avea loc in vara, in Germania) este vazut si ca o uriasa sursa de venituri pentru industria telecom. Un loc aparte il vor avea serviciile 3G, utilizatorii putand vedea o multime de momente din timpu
Campionatul Mondial de fotbal din 2006 (care va avea loc in vara, in Germania) este vazut si ca o uriasa sursa de venituri pentru industria telecom.

Un loc aparte il vor avea serviciile 3G, utilizatorii putand vedea o multime de momente din timpul competitiei, dar veniturile consistente vor veni in primul rand de la serviciile bazate pe text: informatii de ultima ora din timpul meciurilor, de la echipe. Apoi, pe lista aducatoare de venituri se afla serviciile de download: tonuri de apel si logo-uri. Potrivit unui raport Visiongain, aceste servicii ar putea aduce furnizorilor venituri de peste 6 miliarde de dolari. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.